320 talentprofiler fundet

Kandidatstuderende søger studiejob.
Jeg har et bredt interessefelt og har erfaring inden for mange forskellige områder, men har brug for mere praktisk erhvervserfaring inden for f.eks IT, digitale medier, kommunikation, research og forskning.
Jeg har i mange år beskæftiget mig med kunsthåndværk, men digital kunst/ design har stjålet mit h

Studiejob IxD UX Digital design Digital kunst Kommunikation Digitale medier  
Jeg har lige gennemført min bachelor i Softwareudvikling på IT-Universitetet i København og skal til at starte min kandidat i Spiludvikling. Jeg søger lige nu et studiejob. Ved siden af er jeg frivilligt for Coding Pirates, hvor jeg hjælper børn og teenagere med at lære programmering. Jeg er interesseret i programmering og at hjælpe mennesk

studentermedhjælper studiejob programmør softwareudvikler softwareudvikling IT IT-Universitetet bachelor  
Journalist, der har indsigt i brugerrejser, analyse og ved hvordan man skaber gode resultater med kunderne. Servicemindet, hårdtarbejdende og lærenem. Kan hjælpe med projektledelse, kommunikation, junior ux og som customer experience manager

Projektledelse kommunikation Journalistik ux research interview  
Jeg arbejder med kommunikation via digitale medier, både teoretisk og praktisk og bruger teknologien som redskab til at kommunikere professionelt. Herunder mediers betydning for kommunikation og samarbejde, og hvordan, man tænker tekniske muligheder sammen med brugernes behov. Det giver kompetencer i forhold til at designe digitale løsninger.

 
Med en bachelor i digitale medier og design har jeg fået en grundlæggende og god forståelse for brugeroplevelses design (UX), etnografiske arbejdsmetoder og digitale teknologier.

Jeg har erfaring med webudvikling og er flittig bruger af HTML, CSS, JavaScript, node.js, Angular.js og Raspberry

Interaktion design UX Frontend Innovation Prototyping  
Nyuddannet cand.pæd. i IT-didatisk design; humanist med dyb, teknisk indsigt og passion for datadrevet e-læring.

gamification social education EdTech e-learning Moodle Learning Analytics Educational Data Mining  
Jeg er selvlært programmør, og elsker at arbejde indenfor web applikationer, databaser, jeg laver kun programmering i min fritid, og til daglig studere jeg Computer Science hos CPH.
Jeg har primært mit viden indenfor Java, men ikke kun begrænset til Java, jeg har også en god erfaring indenfor PHP og Python.

Programmering Web Applikationer Databaser PHP Python  
Jeg arbejder med UX og brugerinddragelse for at skabe digitale løsninger, som både opfylder organisati-onens forretningsmæssige behov og slutbrugernes behov.

 
Student from IT University of Copenhagen,
I create my own academic profile and focus on the particular part of the gaming world, that I am most dedicated to.

Game Design
Game Technology
Game Analysis

 
Skal jeres service, interface eller software designes eller optimeres med afsæt i brugernes behov, vaner og præferencer - så er jeg den rette.

 
Bachelor i kulturformidling og informationsvidenskab fra IVA, men nu kandidatstuderende på ITU. Ihærdig og frivillig informationsarkitekt og redaktør på Dansk Dynamit og freelance webdesigner- og udvikler. Søger kreative udfordringer!

 
Jeg er en engageret person med høje ambitioner og med en entusiastisk tilgang til livet. Jeg er struktureret og ansvarsbevidst, og jeg motiveres af dynamiske, ambitiøse og positive omgivelser.

 
All that and more is me. The future, new technologies and science inspire me and motivate me. People like Peter Diamandis and Elon Musk are my role-models.
So if you need a:
 • Enthusiastic
 • Hard-Working
 • Science-minded
 • Person - that's me.

   
  27år. Tidligere IT-ingeniør. Læst Medialogi og knap færdiggjort min kandidat indenfor design og kommunikation. Jeg er en kreativ sjæl, der har kompetencer inden for retorik og kommunikation. Mit interessefelt er digital kommunikation og sociale medier

   
  Jeg er 26 og ved at specialisere mig i usability DDK - overordnet set er det alt inden for kommunikation der driver værket. Jeg skal til februar i praktik hos SnitkerGroup der praktiserer usability-tests dagligt, i hele verden.

   
  I have experience with web-development, JAVA, MySQL, HTML, CSS, and I am looking for a student job. I am loyal and hard-working.

   
  Teknologisk anlagt, pligtopfyldende og social kompetent.

   
  ...between digital strategy, IA and communication. How can mobile, social media and other new data sources inform strategic decision making? I am currently trying to answer this particular question in my thesis. BA in Information Management from CBS.

   
  My name is Manish, currently pursuing education in “IT – Supporter” at TEC Ballerup, Copenhagen, Denmark. I am seriously in need of internship for 2 years from 1st of March 2013 so I could finish my education.

   
  Arbejdsopgaver:
  Grafisk design til print og web. Vedligeholdelse/udvikling af onlineshop. Nyhedsbreve - tekst, design og udsendelse Marketing og dataindsamling
  Send CV samt lønkrav til kontakt@permild-rosengreen.dk

   
  With a passion for new and smarter ways of doing things, I want to drive success through the right use of the right technologies. Essentially, I'd work to smooth out the everyday work of your business or help you seize new business opportunities.

   
  I am a hard working but also a fun loving person. When I do my job I try to do it as thoroughly as possible and maintain best quality I can. Right now I am involved in social media and marketing activities and I really enjoy it.

   
  Experienced developer & team leader with a strive and commitment to develop, deliver and support leading products to customers. Business and technical understanding, leadership and passionate commitment are my main key strengths.

   
  Jeg er nystartet på ITU, men er uddannet diplomingeniør (eksport) fra IHK, og forventer dimission fra ITU i 2015. Jeg trives bedst med nye udfordringer og leder efter et arbejde hvor jeg kan gøre en forskel imens jeg tager min kandidat.

   
  I am studying my first course as a student at ITU. I have just graduated school. I am also experierenced in combining both studying and working. My last job was working as an assistant programmer in security systems company.

   
  Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
  HPT