Profil #268203

Jeg er dedikeret og målrettet i mit arbejde og har 20 års erfaring i en branche, hvor undervisningen af elever er afhængig af god planlægning, koordinering og evalueringer. Samarbejde er vigtigt for at en institution fungerer som et organisk hele, og her er jeg aktiv. Jeg holder mig opdateret i forhold til ny viden til gavn for min arbejdsplads

humørfyldt fleksibel analytisk effektiv og strategisk lyttende og anerkendende balanceret kvalificeret bruger i skriftlig og mundtlig engelsk nysgerrig rejselysten  

Opdateret 26. november 2023
Min uddannelse
2003 - 2005

Kurser, efteruddannelse og andet

Aarhus Universitet

Sidefag i historie.
Uddannelsesområde: Humaniora
Periode: september 2003 - februar 2005
1993 - 2001

Cand.mag. i Engelsk

Syddansk Universitet (SDU)

Uddannelsesområde: Undervisning & Pædagogik
Periode: oktober 1993 - januar 2001
1997 - 1999

Anden lang videregående udd.

Aarhus Universitet

Sidefag i Køn og Kultur. Herunder et halvt års barsel.
Uddannelsesområde: Humaniora
Periode: september 1997 - januar 1999
Min erhvervserfaring
2015 - nu

Lektor i engelsk og historie

Virksomhedsnavn skjult

Undervisningen har haft kultur, kommunikation og globalisering som omdrejningspunkt i både engelsk og historie. Samarbejdet med både elever og kolleger har været præget af dyb gensidig respekt og godt humør, hvilket har bragt store som små projekter godt igennem en proces. Jeg har derudover været både kursusleder og vejleder for GUX Nuuks egne pædagogikumkandidater, og tilsynsførende for en pædagogikumskandidat i Qaqortoq. De sidste 4 år har jeg været medlem af opgavekommissionen for engelskfaget i Grønland, hvor vi har sammensat og udformet opgaverne til de skriftlige sommer- og sygeeksaminer.

Jeg har rejst en del i løbet af mine år i Nuuk, og jeg har nydt at være sammen med kolleger fra andre skoler, som man, på trods af de store afstande i Grønland, ender med at knytte stærke professionelle bånd med.

Nu er det dog på tide at komme hjem til familien i Danmark, og det er derfor jeg søger nyt arbejde.
Arbejdsområde: Undervisning
Periode: august 2015 - nu
2011 - 2015

Lektor i engelsk og historie

Virksomhedsnavn skjult

Her underviste jeg på både STX og HF på både A- og B-niveau. Elevsammensætningen var multikulturel og undervisningen foregik med gensidig respekt. Samarbejdet mellem kolleger var et af institutionens kernepunkter, og vi var rigtigt gode til det. Vi var alle både løsningsorienterede og havde en god, positiv ånd i det arbejde, og jeg har stadig mange gode kontakter på Viborg Gymnasium og HF. Udover undervisning, studierejser og samarbejdet omkring klasser, var jeg også faggruppeformand i historie i en periode på ca. et år.
Arbejdsområde: Undervisning
Periode: august 2011 - juli 2015
2006 - 2011

Lektor i engelsk og historie

Virksomhedsnavn skjult

På dette sted startede jeg ud som årsvikar, blev sidenhen ansat i 2-årigt pædagogikum og fik efterfølgende fastansættelse. Kolding HF og VUC gav mig fundamentet for kultur- og social- og identitetsforståelse i og med kursisterne her, dengang, var en meget sammensat gruppe. Jeg havde både dags- og aftenundervisning, samtidig med at jeg fik til opgave sammen med en kollega at implementere det 2-årige HF på institutionen. I den forbindelse blev vi nomineret til VUCs Voksenuddannelsespris. Vi fik den ikke, men det gjorde intet, for vi var så glade for at få vores arbejde anerkendt af vores arbejdsplads.
Arbejdsområde: Undervisning
Periode: januar 2006 - juli 2011
2002 - 2003

Årsvikar i Engelsk

Virksomhedsnavn skjult

Her gjorde jeg mine første erfaringer som underviser. Efter at have haft et fantastisk år, hvor kollegerne var enormt søde og hjælpsomme til at få mig i gang, og opmuntre mig til at fortsætte ad denne karrierevej, tog jeg mit sidefag i historie.
Arbejdsområde: Undervisning
Periode: august 2002 - juni 2003
Mine kompetencer
Evner
evner og kundskaber indenfor strik
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk norsk (forstår) svensk (forstår) tysk på basisniveau
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Administration Forskning & Udvikling Human Resources Kunst & Kultur Ledelse & Planlægning Undervisning
Geografi
Midtjylland
Lønønske
45.000 DKK / måned
Kontakt mig!