Profil #252453

Har en positiv indstilling, er nysgerrig, tager initiativ og skaber rammer for samarbejde, hvor komplekse opgaver løses. Erfaring fra socialt arbejde og har stået i spidsen for udviklingsprojekter. Besidder kompetencer til at understøtte det tværfaglige samarbejde fx har jeg faciliteret ledermøder, erfaringsværksteder og borgerinddragelse.

Dialogiskeprocesser facilitering brugerinddragelse projektledelse  

Opdateret 19. marts 2024
Min uddannelse
2008 - 2015

Cand.soc.

Roskilde Universitetscenter (RUC)

Jeg har en kandidat fra Roskilde Universitet som cand.soc i Virksomhedsstudier og Kommunikation.

Jeg har merit fra flere fag på cand.merc Forandringsledelse fra SDU Slagelse.
Eksempelvis

Arbejdssociologi og ledelse – Motivation teamwork og forandring.

Indsigt i arbejdssociologi omfattende sociale fænomener i virksomheder og organisationer, med særlig vægt på ledelse, forandring, uformel organisation, forhandling, konfliktløsning, ny samarbejdsformer, teamwork og empowerment.

Organisationspsykologi og forandringer i organisationer.

Indsigt i organisatoriske, ledelsesmæssige og forandringers problemstillinger fortolket i et social-psykologisk perspektiv. Fokus på relationen mellem det enkelte organisationsmedlem og dele af, eller hele, organisationens samlede virke i organisatoriske forandringsprocesser. Centrale temaer: Følelser, autoritetsrelationer, motivation, udvikling og personlighed, lederen som person, dennes rolle(r).

Projektledelse.

Viden om projektarbejdsformen og evne til at organisere et projektarbejde af betydning. Har dokumenteret en anvendelsesorienteret forståelse af et konkret projekt – Implementering af vision og brandingstrategi i Slagelse Kommune.

Forandringskommunikation.

Færdigheder i at analysere kommunikationsbehovet under forskellige typer af forandringer på det operative som på det strategiske plan. Udarbejde en kommunikationsplan, der tager højde for såvel ledelsens som medarbejdernes perspektiv, og at rådgive ledelsen om forandringens kommunikative aspekter, for dermed at forbedre forudsætningerne for at kunne gennemføre reelle, vedvarende forandringer.?Identificering af hvilke kommunikative værktøjer virksomhedsledere skal vælge at anvende i forandringssituationer.
Uddannelsesområde: Organisation & Ledelse
Periode: september 2008 - april 2015
Min erhvervserfaring
2021 - 2023

Projektleder

Kalundborg Kommune

Modning og implementering af samarbejds- og indsatsmodel i projekt ’Styrket og helhedsorienteret tilgang til unge på kanten af uddannelse og beskæftigelse’. Partnerskab mellem SBST, STAR, STUK og fire kommuner.
Konceptudvikling til brugerinddragelse.
Facilitering af ledermøder, workshops og erfaringsværksteder.
Facilitering af borgerrejser.
Udvikling af indsats i partnerskab med civilsamfund.
Understøtte tværfagligt samarbejde på tværs af fire fagcentre.
Oplæg politiskudvalg.
Administrative opgaver.
Koordineret uddannelsesdag på tværs af fagcentre for medarbejdere, ledere, chefer, direktion.
Arbejdsområde: Projektledelse
Periode: april 2021 - december 2023
Mine kompetencer
Evner
facilitering forstår sammenhænge og samarbejdsflader inddragelsesprocesser. koordinering ledelsesunderstøttelse organisatorisk tæft samarbejde med forskellige fagligheder stærke kommunikationsevner
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk norsk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Forskning & Udvikling Human Resources Kommunikation, Media & SoMe Ledelse & Planlægning Organisation & Forening Politik & Samfund Projektledelse Rådgivning & Support Socialvæsen Undervisning
Geografi
Vestsjælland
Kontakt mig!