Profil #131539

Som en person drives jeg af ønsket om at skabe en positiv indvirkning. Jeg stræber efter en karriere, hvor jeg kan vokse både personligt og professionelt. Mit initiativ og evne til at påtage mig ansvar gør mig velegnet til effektivt at arbejde i teams. Min naturlige evne til at skabe relationer og samarbejde tværs organisation er en styrke.

Ordenlig Imødekommende problemløsende forretningsudvikling Akademisk arbejde ledelse Økonomi projektstyreing Innovation  

Opdateret 04. marts 2024
Min uddannelse
8
2021 - 2023

Cand.merc. Economics & Business Administration

Roskilde Universitetscenter (RUC)

Uddannelsen tager udgangspunkt i virkelige ledelsesudfordringer og arbejder bredt med virksomheders strategier og forandringsprocesser, f.eks. i forhold til bæredygtighed, digitalisering og CSR. Som kandidat i Corporate Governance kan jeg analysere, understøtte, udvikle - og udøve - lederrollen i alle slags virksomheder. Uddannelsen giver mig viden og indsigt i virksomhedernes viden om ledelse, innovation, organisation, finansiering, strategi og markedsføring samt evnen til at agere på strategiske og samfundsmæssige udfordringer.
Uddannelsesområde: Samfundsvidenskab
Periode: februar 2021 - juni 2023
Mine kompetencer
Evner
analytical skills business development business model canvas critical thinking csr designthinking economics forretningsudvkiling innovationmanagement innovative proces ledelsestile project mangement projektledelse servicedesign
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob Graduate/trainee
Arbejdsområde
Administration Human Resources Indkøb Ledelse & Planlægning Topledelse
Geografi
Storkøbenhavn
Kontakt mig!