Visma Consulting A/S

Har du lyst til at arbejde med at rådgive virksomheder og offentlige myndigheder om, hvordan it-løsninger bedst understøtter deres arbejdsgange, eller vil du være med til at vedligeholde, udvikle eller videreudvikle it-løsninger?

Så kan Visma meget vel være den rette arbejdsplads for dig. Vi er altid på jagt efter dygtige konsulenter, der har øje for, hvor de bedst sætter ind i forhold til vores kunders it-behov. Det er vigtigt for os i Visma, at vi ikke laver it for it’s skyld, men fordi it-løsninger gør hverdagen lettere for vores kunder.

Vi kan aldrig få nok af unge talenter, som vil udfordres og være med til at præge vores udvikling såvel som egen karriere. Hos os får du mulighed for at udvikle dig ved at arbejde sammen med de bedste i branchen.

Vi giver nemlig masser af mulighed for at man udvikler sine kompetencer gennem udfordrende opgaver i et stærkt fagligt og socialt netværk af engagerede kolleger.

Vi er professionelle til fingerspidserne, men vi har det samtidig sjovt i hverdagen. Vi lægger vægt på en god balance mellem arbejde og fritid, så fleksibilitet og personligt ansvar er vigtigt for os.

Vi er uformelle, og døren står altid åben, hvilket giver et dynamisk og uhøjtideligt miljø.

Vores ydelser omfatter hele vædikæden fra at bistå vores kunder med planlægning og design af en it-løsning til udvikling, integration, implementering, vedligehold og support samt den løbende videreudvikling af applikationen. Vi gør en stor indsats for at forstå helheden i leverancen ud fra kundens synspunkt og sikre fokus på den værdi, som løsningen skal tilføre.Visma Consulting A/S - hurtig overblik

Leveret af KarriereVejviser.dk


Visma Consulting A/S
Visma Consulting A/S
I Visma Consulting arbejder vi året rundt med at digitalisere Danmark. Vi hjælper både offentlige og private virksomheder med at udvikle, modernisere og vedligeholde deres it-løsninger.

Placering
Nørgaardsvej 32
2800 Lyngby
Visma-koncernen består af divisioner og enheder fordelt over hele Norden. Vi har samlet it-udvikling og rådgivning i divisionen Visma Consulting A/S, der beskæftiger omkring 150 i Lyngby og yderligere 600 i Norge, Sverige, Finland og Litauen. Hele Visma koncernen beskæftiger ca. 7.000 medarbejdere.
Branche

IT & Tele

Vær med til at gøre verden mindre!

Logo: Visma Consulting A/S
Statistik

Hvilke jobtyper og arbejdsområder udbyder vi normalt?

Nyeste tweets
Henter tweets...
Facebook feed
Henter facebook feed...
Karrieresider

Læs mere om os på vores karrieresider:
http://blog.visma.com/dk/

Webside

Få mere info omkring vores virksomhed på vores egne websider:
www.visma.dk

Visma Consulting A/S i Google

Er der andre informationer om os, som du burde vide? Se, hvad en Google-søgning siger.


Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
HPT