Københavns Kommune

Københavns kommune er Danmarks største arbejdsplads med 45.000 medarbejdere, 7 forvaltninger og ca. 31.000 aktive it-brugere. Koncern IT er en nyetableret enhed under Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune, og er med ca. 300 ansatte en stor IT-virksomhed, der leverer IT til landets største arbejdsplads. Det er Koncern IT’s ambition at optimere kommunens fælles it og dermed skabe en bedre hverdag for vores slutbrugere. Vi betjener kommunens forvaltninger med leverancer og udvikling og favner hele it-feltet i vores arbejde: Vi udvikler digitale løsninger, rådgiver om ny teknologi og sikrer sammenhængende processer på tværs af kommunens it-udvikling.

Om Koncern IT
I Koncern IT har vi en ambition om at være førende på it-området i den offentlige sektor: Vi skal etablere os som et Center of Excellence og dette indebærer, at vi leverer it-løsninger af højeste kvalitet, at vi har en professionel dialog med vores brugere og at vi sikrer kvalitet i vores leverancer. Jo bedre vi er til vores arbejde i Koncern IT, desto større råderum får politikerne og vores 45.000 kolleger i kommunen til at prioritere velfærd og service til gavn for borgere og virksomheder i København. Hos os skifter hverdagen ofte. Både fordi vi har fokus på og satser på den nyeste teknologi. Men også fordi vi forventer, at vores medarbejdere har lyst og drive til at udvikle sig, uanset om det er ved at specialisere sig i dybden eller få et forretningskendskab i bredden.

Bliv en del af Koncern IT
I Koncern IT søger vi nyuddannede med fingeren på pulsen, og med interesse og kendskab til de nyeste teknologier. Vi forventer ikke nødvendigvis, at du er specialist på dit område, men vi forventer at du har lyst og evne til at blive det. Som ny medarbejder i Koncern IT får du mulighed for selv at præge, hvilket område du ønsker at dygtiggøre dig inden for, og du kan forvente en løbende start på din fremtidige karriere. Vi arbejder med en høj grad af selvstændighed, så du skal være klar til at tage ansvar, tage i mod udfordringer og bringe dig selv i spil. Du vil blive en del af en levende arbejdsplads med en uformel omgangstone og med gode muligheder for karriere- og kompetenceudvikling.

Kan du udnytte potentialerne i teknologier som Robotics, Internet of Things, Big Data og Mobility, og vil du være med til at gøre hverdagen nemmere for både borgere og medarbejdere? Så er et job i Koncern IT måske noget for dig. Kom og mød os på IT Match Making messen på ITU d. 6. oktober mellem 10-14:30.Københavns Kommune - hurtig overblik

Leveret af KarriereVejviser.dk


Københavns Kommune
Københavns Kommune
Vi udvikler Danmarks hovedstad og servicerer over 500.000 københavnere.

Placering
Rådhuset
1599 København V
København
Branche

Kommuner

Kommunerne er meget forskellige, men løser alle offentlige serviceopgaver inden for skole, ældrepleje, sundhed, veje og anlæg, kultur og anden borgerservice.

Logo: Københavns Kommune
Statistik

Hvilke jobtyper og arbejdsområder udbyder vi normalt?

Nyeste tweets
Henter tweets...
Facebook feed
Henter facebook feed...
Instagram

Find fotos mm. på vores officielle Instagram-side.

Webside

Få mere info omkring vores virksomhed på vores egne websider:
www.kk.dk

Københavns Kommune i Google

Er der andre informationer om os, som du burde vide? Se, hvad en Google-søgning siger.


Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
HPT