Nykredit

I Nykredit ved vi, hvad vi vil – vi vil være boligejernes foretrukne partner og vi vil styrke samarbejdet med vores partnerbanker i Totalkredit. Vi ved, at dette kræver en målrettet indsats og det stærkeste hold af ledere og medarbejdere. Derfor har vi brug for de bedste talenter, som kan gøre en forskel for vores kunder og fremadrettet kan sikre Nykredits stærke position på markedet.

Udnyt dit fulde potentiale
Vi forventer, at du er engageret, nysgerrig og har lyst til at gøre en forskel. Til gengæld har vi, hvad der skal til, for at du kan udnytte dit fulde potentiale hos os. Nykredit ønsker at kunne tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere, som kan medvirke til at realisere vores ambitioner og skabe de resultater, vi har målsat. Er det dig, kan du blive en del af en af Danmarks mest attraktive og krævende arbejdspladser, hvor karriere er lig med ambitioner.

Vi udvikler dit talent
Nykredit har en klar ambition og forretningsmæssige mål og fokuserer derfor særligt på vores medarbejderes individuelle performance, karriere og udvikling – også når det kommer til studerende. Nykredit er blandt de største arbejdsgivere for studerende i Danmark.

Vi stræber efter at spotte og udvikle vores talenter gennem opgaver med stort personligt ansvar, løbende feedback på din performance, faglige kurser og udviklingsprogrammer. Dette giver dig mulighed for at udnytte dit fulde talent og potentiale og forme din egen karriere.

Har du viljen til karriere, har vi vejen.Nykredit - hurtig overblik

Leveret af KarriereVejviser.dk


Nykredit
Nykredit
Bank, realkredit, investering, pension- og ejendomsmæglervirksomhed.

Placering
Kalvebod Brygge 1-3
1780 København
Hele Danmark
Branche

Finans, Forsikring & Pension

Banker, sparekasser, forsikringsselskaber og pensionsselskaber og foreninger er de vigtigste virksomheder i denne branche.

Logo: Nykredit
Statistik

Hvilke jobtyper og arbejdsområder udbyder vi normalt?

Nyeste tweets
Henter tweets...
Facebook feed
Henter facebook feed...
Webside

Få mere info omkring vores virksomhed på vores egne websider:
www.nykredit.dk

Nykredit i Google

Er der andre informationer om os, som du burde vide? Se, hvad en Google-søgning siger.


Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
HPT