IBM Client Innovation Center

Vi laver ikke computere mere.
IBM laver ikke PC´er, printere eller Thinkpads mere - vi laver innovativ, banebrydende teknologi inden for IoT, Blockchain, Mobile, Cloud, Big Data og Machine Learning.

For at hjælpe vores kunder i en omskiftelig digital verden, har vi derfor satset fuldt ud på et Client Innovation Center, som er placeret i et kontorfællesskab på KUA med 40-50 tech startups.
Her arbejder vi efter et helt klart princip: At alle vores konsulenter skal have en forståelse for Watson, Bluemix, Agile og Design Thinking.

Når vi på projekter leverer effektive IT-løsninger - ofte til nogle af de mest forretnings- og samfundskritiske systemer i Danmark - er det med konsulenter inden for alle grene af IT branchens palette. Vi har en bred vifte af muligheder for forretningsorienterede ERP konsulenter, UX Designers, Mobile Apps Developers, Software Engineers, Data Scientists, samt konsulenter inden for eksempelvis Watson IoT, Blockchain og Cognitive solutions.

Hvorfor er vi unikke?
Vi er et hurtigt voksende team af innovative ildsjæle, som arbejder med IBM's teknologi og branchekompetencer. Som medlem af den globale IBM-familie, bygger vi på en virksomhedserfaring, der har udviklet sig i mere end 100 år. Samtidig tilbyder vi kreativ frihed til at udvikle teknologiske og innovative løsninger til virksomheder inden for en bred vifte af brancher.

Vi udnytter potentialet i nye og innovative teknologier til at drive projekter med vores kunder. Dette selvfølgelig kombineret med fokus på vores ansattes udvikling og kreativitet.

Vi vægter din udvikling højt!
Hos os kan du kickstarte din karriere. Vi er en nyetableret enhed, hvor der er plads til at udvikle dine tekniske og konsulentmæssige færdigheder. Du får mulighed for at hjælpe vores kunder med deres digitaliserings-, innovations- og transformationsprocesser sammen med en række dygtige kollegaer, som vil udfordre dig fra dag ét.

Vi vægter din udvikling højt, og vi vil sørge for, at du stifter bekendtskab med forskellige teknologier, arbejdsmetoder og løsninger. Vi arbejder dynamisk og agilt med konstant udvikling gennem vidensdeling, samarbejde og coaching. Vi tror på, at man skal støtte hinanden for at få succes som et team. Derfor arbejder vi tæt sammen på tværs af roller for at skabe fremtidens IT-løsninger for de største selskaber og organisationer i Danmark.

Vi går meget op i at have det sjovt sammen, da vi mener, at det er en vigtig del af fundamentet for en god arbejdsplads. Som en del af et ungt team vil du deltage aktivt i at skabe rammerne for vores sociale fælleskab. Vi vil løbende lave events, som vil styrke sammenholdetIBM Client Innovation Center - hurtig overblik

Leveret af KarriereVejviser.dk


IBM Client Innovation Center
IBM Client Innovation Center
IBM Danmark ApS er landets førende virksomhed inden for informationsteknologiske produkter, løsninger og serviceydelser. De primære forretningsområder ligger inden for netværksløsninger, systemintegration, service- og konsulentvirksomhed. IBM er i stand til at levere totale løsninger, der bygger på IBM's produkter og teknologi.

Placering
Kongevejen 495B
2840 Holte
Branche

IT & Tele

Vær med til at gøre verden mindre!

Logo: IBM Client Innovation Center
Statistik

Hvilke jobtyper og arbejdsområder udbyder vi normalt?

Facebook feed
Henter facebook feed...
Webside

Få mere info omkring vores virksomhed på vores egne websider:
www.ibm.com/dk

IBM Client Innovation Center i Google

Er der andre informationer om os, som du burde vide? Se, hvad en Google-søgning siger.


Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
HPT