BEC

KOD DIN KARRIERE
Sammen håndterer vi 6,6 mio. bankkonti

Finans-it-branchen er under stor udvikling. Nye teknologiske muligheder og begrænsninger viser sig med fx mobile enheder, cloud-løsninger, Bitcoin, Blockchain og robotteknologier. Derfor er BEC i vækst med store projekter, der sætter og løfter barren for bankernes it-løsninger til fremtiden. Og du kan være med til at gøre en forskel for millioner af bankkunder, når du udvikler it-løsninger, der gør hverdagens økonomi nemmere.

Du får:

  • Udfordrende opgaver på store projekter
  • Ansvar og indflydelse fra første dag
  • Indsigt i finansverdenen
  • Skræddersyet udvikling efter dine ambitioner

Vi er en projektorienteret virksomhed på en agil rejse. Det giver dig mulighed for at arbejde i små selvstyrende teams med forskellige specialister fra hele organisationen.

Er du vores nye...
Vil du have fingrene på koden og se dine idéer blive til virkelighed? Som it-udvikler koder du din karriere og får adgang til finansverdenens forskellige it-platforme og omkringliggende teknologier.

Tænder du på den store og komplekse verden inden for driftsarkitektur? Som it-arkitekt har du fokus på strukturer og modeller for udvikling, der skal holde i mange år.

Er der en spirende it-analytiker i dig? Som bindeled mellem vores kunder og it-udviklingen løfter du hele processen fra forståelse af behov til udviklingen af de digitale løsninger.

Eller vil du som projektleder eller Scrum Master holde styr på, hvordan projekterne udfolder sig? Vi er stolte af vores store projektledercenter, der skræddersyr og træner din faglige og personlige udvikling, så du er klædt på som teknisk projektleder og Scrum Master.

Vi vil udfordres af dig
Som BEC’er får du succes med analytiske evner, ambitioner, mod, energi og glæden ved at sætte dit fag og din viden i spil. Vi værdsætter nemlig tværfagligt samarbejde, hvor man kan udfordre og anerkende hinanden.

Kig med på Linkedin
Se jopopslag, graduate-programmer og meget mere på vores Linkedin Career Page.BEC - hurtig overblik

Leveret af KarriereVejviser.dk


BEC
BEC
BEC udvikler og drifter it-løsninger til både lokale og landsdækkende banker. Vores it-løsninger dækker bredt og spænder fra digital selvbetjening som Mobilbank og Netbank til specialiserede it-løsninger til fx kreditstyring og investering.

Placering
Havsteensvej 4
4000 Roskilde
Roskilde og Herning
Branche

IT & Tele

Vær med til at gøre verden mindre!

Logo: BEC
Statistik

Hvilke jobtyper og arbejdsområder udbyder vi normalt?

Sidste nyt
Loading...
Webside

Få mere info omkring vores virksomhed på vores egne websider:
www.bec.dk

BEC i Google

Er der andre informationer om os, som du burde vide? Se, hvad en Google-søgning siger.


Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
HPT