CubeIO A/S

CubeIO A/S er et dansk udviklingshus, ejet af TDC, med fokus på at udvikle nye og innovative løsninger inden for telefoni og mobilbranchen.

Vores kontor er beliggende i Høje Taastrup tæt ved stationen og lige over for City 2.

Med 14 medarbejdere arbejdes der med alt indenfor infrastruktur, app, API, backend, grafik og brugeroplevelse. Vi udvikler værdiskabende og innovative apps til TDC-ejede selskaber.

Vi har stor erfaring med at ændre mobilbranchen, hvilket ikke kun skyldes vores CEO Frank Rasmussen, som bla. har været med til at stifte både Telmore og Bibob, men også medarbejdere som har dybe rødder inden for telebranchen. Vi vil bringe mobilbranchen til et helt nyt niveau, hvor fokus skal være på innovation og lækre funktioner.

Vores portfolio vokser dag for dag, og der er masser af spændende projekter og ideer til langt ud i fremtiden. Det afholder os dog ikke fra at komme på nye. Blandt vores produkter kan vi f.eks. fremhæve vores Visual Voicemail, som bruges af både YouSee, Telmore og Fullrate. Nyeste skud på stammen er vores Dashboard løsning, som netop er blevet lanceret og taget i brug af Fullrate Erhverv som gør, at de nu er frontløbere på udbud af features.

CubeIO A/S som arbejdsplads
Vi har høje forventninger til vores medarbejdere, hvilket imødekommes af en attraktiv og konkurrencedygtig løn med mulighed for løbende videreuddannelse og personlig udvikling. For at være med hvor det sker, skal man holdes til ilden, hvilket kan opnås og tilbydes i form af mulighed for deltagelse på relevante konferencer eller til foredrag/meetups.

Man kan som medarbejder i CubeIO A/S forvente spændende udfordringer, et uformelt og livligt arbejsdsmiljø, god løn og gode vilkår samt personlig udvikling og løbende videreuddannelse.

Du kan altid holde dig opdateret med vores jobopslag på www.cubeio.com/jobs

Vi glæder os til at høre fra dig!




CubeIO A/S

Telegade 2, 2630 Taastrup

Vi har lige nu ingen beskrivelse af virksomheden.


Mere info om virksomheden

Virksomhedsprofil Talentefterspørgsel Alle aktuelle job