Region Syddanmark

Blindtarme & bogføring
Region Syddanmarks største opgave er at holde gang i det Syddanske sundhedsvæsen. Vi er med til at skabe et rummeligt og solidt samfund, der tager udgangspunkt i borgeren. For at kunne gøre det, har vi brug for dygtige medarbejdere med forskellige kompetencer.

Vi har selvfølgelig stillinger indenfor bl.a. sygepleje, fysioterapi og lægevidenskab, men har i høj grad også brug for folk til de administrative opgaver indenfor HR, IT, økonomi, kommunikation, administration – og vi ku’ blive ved!

Du må gerne være grøn
Region Syddanmark vil gerne være en organisation, hvor studerende og nyuddannede føler sig værdsat, og hvor vi kan skabe udvikling sammen. Derfor åbner vi gerne dørene for både praktikanter, studentermedhjælpere, projektskrivere og nyuddannede i hele organisationen, der kan opdatere os med den nyeste viden.

Din udvikling udvikler os
Det er vigtigt for os, at være en attraktiv arbejdsplads, med gode rammer og forhold for alle vores medarbejdere. Derfor har vi fokus på, at der er gode udviklingsmuligheder og udfordrende opgaver, så vores medarbejdere hele tiden udvikler deres kompetencer.

Vi er Syddanmarks største offentlige servicevirksomhed og tror på, at fleksibilitet og nytænkning er nøgleordene for at skabe en moderne og effektiv organisation.

Interesseret?
Lyder det som noget for dig kan du læse mere på job.regionsyddanmark.dkRegion Syddanmark at a glance


Region Syddanmark
Region Syddanmark
Region Syddanmarks hovedopgave er at drive det syddanske sygehusvæsen, psykiatriske og sociale institutioner og skabe vækst og gode rammer for vores borgere og erhvervslivet.

Geography
Damhaven 12
7100 Vejle
Logo: Region Syddanmark
Demand and statistics

What types of job and work areas are we usually offering?

Latest tweets
Henter tweets...
LinkedIn

Follow our activities on LinkedIn

Web pages

Get more info about our company at our own pages:

www.regionsyddanmark.dk

Region Syddanmark at Google

Are there other information about us, that you should know? See what Google Search tells you.


This site uses cookies for statistics, social media and user experience. Using our site implies accept our privacy policy. (close)
HPT