more search options

2516 job opportunities for IT students and graduates


Latest student ads:

Vi mangler dig i webteamet (student)

Finansforbundet søger en studentermedhjælper til webteamet i Markedsføring & Kommunikation. Stillingen er på 15 timer om ugen.
2018-06-12 Finansforbundet Greater Copenhagen, Øresund region

Nerve Smart Systems er en attraktiv arbejdsplads i rivende udvikling

Nerve Smart Systems er et firma, der skaber en fremtid baseret på elektricitet. Vi udvikler helt nye batteriløsninger til opladning af elbiler, elbåde, transportable elbanker og backup til elnettet.
2018-06-12 NeRVe Smart Systems ApS Greater Copenhagen, East Zealand

Robotics Development Consultants

Har du lyst til at udvikle kontor- og procesrobotter (Robotics Process Automation – RPA)? Så bliv en del af vores Robotics-team – og en del af fremtidens teknologi.
2018-06-13 BASICO P/S Greater Copenhagen, North Zealand, East Zealand

Digital Studentermedarbejder

Brænder du for at arbejde med digitale medier? Har du erfaring med Google Analytics? Er du passioneret omkring digital markedsføring? Kan du lide at være med til at udvikle, opsætte og performance opfølge på digitale kanaler?
2018-06-15 Ingeniørforeningen, IDA Greater Copenhagen, Øresund region

Robotudvikler til TDC Erhverv

Dit digitale kode-hjerte banker for automatisering, procesoptimering og den gode kundeoplevelse.
2018-06-12 TDC Group Eastern Jutland

Lundgrens søger serviceminded IT-studentermedhjælper

Vi søger en udadvendt og struktureret IT-studentermedhjælper ca. 15 timer ugentligt til vores IT-afdeling med tiltrædelse snarest muligt. Vores IT-afdeling består af en IT-chef samt en IT-supporter. Det er derfor en lille men agil afdeling, hvilket betyder, at du får en unik mulighed for at få berøring med et bredt spektrum af IT-opgaver.
2018-06-18 Lundgrens Greater Copenhagen, Øresund region

App udvikler 37 timer ugentligt

Hos MentorDanmark står vi overfor at skulle udskifte det værktøj, vi hidtil har anvendt til udvikling af virksomhedens app. I den forbindelse søger vi nye stærke kræfter til vores dygtige it-team.
2018-06-15 MentorDanmark Aps Greater Copenhagen

Recently graduated and aspirations on becoming a technology consultant?

The service line Technology Strategy & Architecture (TS&A) in Deloitte Consulting is currently looking for recent graduates and people with few years of experience, who wish to learn about and work with cloud services, technical - and enterprise architecture.
2018-06-18 Deloitte Greater Copenhagen, Øresund region

Vil du være Deloitte Sales nye studentermedhjælper?

Er du dygtig på dit studie? Har du opnået solide salgsresultater i tidligere ansættelser? Og har du ambitioner om at gøre karriere inden for Salg, Account Management og Key Account Management i rådgivnings- og konsulentbranchen?
2018-06-18 Deloitte Greater Copenhagen, Øresund region


Find an IT-company and send an usolicited application:


This site uses cookies for statistics, social media and user experience. Using our site implies accept our privacy policy. (close)
HPT