Et full-service webbureau med fokus på det kommunikerende net

Vi hjælper vores kunder med at analysere målgruppen, udvikle strategien, tegne informationsarkitekturen, designe løsningen og optimere den til søgemaskiner. Vi koder løsningerne til både web, mobil og tavler - og vi holder det hele i daglig drift.

Vi er usædvanligt stærke på strategiske og teknologiske kompetencer, og benyttes ofte til teknisk meget komplicerede opgaver.

Kunderne er typisk forholdsvis store danske virksomheder med en lille overvægt af medier og organisationer. De største kunder er Storebælt, Bonnier Publications, DR, TV 2, Nykredit og 3F.Vores baggrund er medieverdenen – derfor har vi fokus på at gøre vores produkter interessante for modtagerne.
Firmaets tese er, at almindelige virksomheder og institutioner skal lære af medierne: Hjemmesiden er reaktiv og bliver kun opsøgt, når brugeren har et klart formål og forventer at finde en løsning. Når virksomheden ønsker at benytte nettet til at kommunikere aktivt, er det derfor nødvendigt at udvikle koncepter for opsøgende digital kommunikation.Siden 2007 har vi udviklet websites i Drupal, et open source CMS. Peytz & Co har de fleste danske Drupal-programmører i sin stab. Vores medarbejdere er særdeles aktive i det danske Drupal community – to af dem sidder i bestyrelsen. Vi har udviklet Drupal websites til mere end 80 forskellige lande.

Udover Drupal er vi desuden stærke indenfor

-    Wordpress
-    Analyse og strategi
-    Specialløsninger
-    Email marketing / nyhedsbreve
-    Responsive design