Studentermedhjælper til persondataret i Koncern IT

Københavns Kommune

Studiejob
Storkøbenhavn

Har du flair for persondataret, både på dansk og europæisk niveau? Trives du i et stærkt fagligt miljø og vil du være med til at understøtte it-sikkerheden ift. behandlingen af persondata i Københavns Kommune? Så er du måske vores nye kollega.

Med det øgede fokus på at beskytte persondata og generel overholdelse af persondatalovgivningen, så søger vi en studentermedhjælper med interesse inden for dette område.

Du skal have lyst og evne til at deltage i forretningsudvikling og være i stand til at formulere dig skriftligt på et klart og tydeligt sprog, så juraen kan forstås og anvendes i praktiske sammenhænge.

Din stilling vil være placeret hos Københavns Kommunes centrale it-sikkerhedsafdeling, hvor du primært vil bistå vores jurist, men også teknikere og andre it-sikkerhedsmedarbejdere.

Dine arbejdsopgaver vil variere, men vil bl.a. omfatte

  • assistere vores jurist
  • sikre, at forvaltningernes interesser varetages og gældende regler overholdes
  • udarbejde notater og analyser til brug for det pågældende juridiske område
  • lettere sagsbehandling, heriblandt rådgivningsopgaver vedr. persondataretlig lovgivning
  • vejlede i Københavns Kommunes it-sikkerhedsregler.

Om dig

  • Du er jurastuderende (cand.jur eller cand.merc.jur) med ca. et år tilbage på studiet.
  • Din primære juridiske interesse er inden for det persondataretlige område.
  • Du er teoretisk velfunderet, men samtidigt i stand til at fortolke juraen i forhold til den praktiske virkelighed.
  • Du kan arbejde selvstændigt og bevare fokus på opgaver.

Derudover lægger vi vægt på, at du

  • har interesse for hele privacy-området
  • er fagligt ambitiøs med gode skriftlige formuleringsevner
  • kan arbejde sammen med andre
  • er serviceminded, fleksibel og kan følge dine opgaver til dørs
  • er positiv, udadvendt og en god kollega både fagligt og socialt.

Vi tilbyder

  • et spændende og attraktivt job hos landets største arbejdsplads, som hele tiden er i bevægelse (med ca. 45.000 medarbejdere)
  • en fleksibel arbejdsplads, der lægger vægt på samarbejde, initiativ og engagement
  • stor kontaktflade til resten af Koncern IT og Københavns Kommunes forvaltninger
  • gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt
  • gode og dygtige kolleger med en åben og uhøjtidelig frisk omgangstone
  • mulighed for indflydelse på arbejdsområdet og udvikling af teamarbejdet
  • attraktive lokaler lige ved Fuglebakken St. og gode medarbejdertilbud.

Du bliver en del af it-sikkerhedsfunktionen i Koncern IT, som er sat i verden for at sikre høj kvalitet af viden og sikkerhed i Københavns Kommune, og består af ca. 20 dedikerede medarbejdere. Vi er bl.a. med til at implementere løsninger og sikre deres anvendelse i forbindelse med resten af Københavns Kommunes infrastruktur og drift.

Vi vil over de kommende år have et øget fokus på teknisk og organisatorisk sikkerhed, heriblandt ITIL-processer.

Løn- og ansættelsesvilkår

Lønnen fastsættes efter gældende overenskomst mellem kommunen og den relevante faglige organisation. Der er tale om en stilling på 15 timer ugentligt. Ved ansættelse indhentes straffeattest.

Mere information

Vil du høre mere om stillingen, så kontakt juridisk specialkonsulent i IT-sikkerhed, Tom John F. Jensen på 4042 6491 eller koordinator Maja Lindholm på 2675 2482.

Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 23. august 2017.

Om Koncern IT

Koncern IT er med ca. 400 medarbejdere et af landets største it-arbejdspladser. Vi betjener Københavns Kommunes syv forvaltninger med leverancer og udvikling af it-værktøjer til den daglige drift. Vi er både ansvarlige for sikker it-drift og analyse og udvikling af nye, store it-løsninger. Jo bedre vi er til vores arbejde i Koncern IT, desto større råderum får politikerne og vores 45.000 kolleger i kommunen til at prioritere velfærd og service til gavn for borgere og virksomheder i København.


Ansøgningsfrist d. 23.08.2017

Studiejob
Storkøbenhavn
Jura
Marketing & Business
Administration
Data & analyse
IT - Hardware
Jura
Politik & Samfund
Rådgivning & Support
Fejlmeld opslaget


Opslag oprettet d. 04.08.2017, sidst opdateret d. 04.08.2017




Københavns Kommune - hurtig overblik

Leveret af KarriereVejviser.dk


Københavns Kommune
Københavns Kommune
Vi udvikler Danmarks hovedstad og servicerer over 500.000 københavnere.

Placering
Rådhuset
1599 København V
København
Branche

Kommuner

Kommunerne er meget forskellige, men løser alle offentlige serviceopgaver inden for skole, ældrepleje, sundhed, veje og anlæg, kultur og anden borgerservice.

Logo: Københavns Kommune
Statistik

Hvilke jobtyper og arbejdsområder udbyder vi normalt?

Nyeste tweets
Henter tweets...
Facebook feed
Henter facebook feed...
Instagram

Find fotos mm. på vores officielle Instagram-side.

Webside

Få mere info omkring vores virksomhed på vores egne websider:
www.kk.dk

Københavns Kommune i Google

Er der andre informationer om os, som du burde vide? Se, hvad en Google-søgning siger.


http://itu.jobbank.dk/job/1038426/
Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
HPT