ERFAREN* TEKNISK DESIGNER, TEKNISK TEGNER, TEKNISK ASSISTENT

TEGNER ODENSE

*Erfaren betyder +10 år som tegner eller konstruktør

Dyk ned i hjertet af innovation og tradition med Aksel V. Jensen, Rådgivende Ingeniører A/S! Siden vores stiftelse i 1959 har vi været pionerer inden for byggebranchen, hvor vi har bragt liv til byggeprojekter af enhver skala og form. Vores rejse gennem tiderne er båret af et stærkt fundament af kerneværdier og en ubrydelig tørst efter at innovere, mens vi samtidig ærer vores rige arv af omfattende erfaring. Ønsker du at blive en del af vores historiefortælling? Vil du vide mere om de visioner, vi omsætter til virkelighed, og de mennesker, der driver dem? Tag et dybere kig på Aksel V. Jensen, Rådgivende Ingeniører A/S, og opdag, hvordan vi sammen kan forme fremtiden gennem banebrydende byggeprojekter og innovativ ingeniørkunst. Lær mere om, hvem vi er, og bliv inspireret til, hvad du kan blive en del af – alt sammen ved blot at klikke her

Nedenfor på denne side kan du læse mere om stillingen.

Aksel V. Jensen A/S
Teglgården 1 3400 Hillerød
48 22 03 00
avj@avj.dk

TEGNER ODENSE

Bliv en nøglespiller i vores dynamiske team som Erfaren Teknisk Designer, Teknisk Tegner, eller Teknisk Assistent, hvor du vil:

  • Formgive Fremtiden: Tag ansvaret for projekteringen af både ambitiøse og mindre opgaver, fra skitse til færdigt projekt.
  • Bring Visioner til Virkelighed: Omdan idéer til detaljerede konstruktioner eller installationer med dit talent inden for tegning og design.
  • Eje din egen udvikling: Nyd friheden til at styre dit eget tidsforbrug og projektforløb, fra den indledende tanke til det endelige punktum.

Hvad vi søger:

  • En selvstarter med solid erfaring inden for dit felt, klar til at navigere i projekter med sikkerhed og finesse.
  • En, der trives med uafhængigt arbejde og organisering, bringer struktur og effektivitet til hvert projekt.
  • En dygtig bruger af Revit, der er hjemme i både de tekniske detaljer og de store linjer.
  • En person, der værdsætter det uformelle arbejdsmiljø og er fleksibel nok til at håndtere en dynamisk arbejdsdag.
  • En kommunikationsmæssig stjerne, som kan føre overbevisende dialoger med både samarbejdspartnere og kunder, og som mestrer dansk i både skrift og tale.

Hvad du får:

  • En verden af spændende og forskelligartede projekter, der sikrer, at hver dag byder på nye udfordringer og læringsmuligheder.
  • En arbejdsplads, der fejrer kreativitet og innovation, hvor du vil blive opfordret til at udforske og udvide dine faglige grænser.
  • Et stimulerende job i et uformelt, tværfagligt miljø, hvor teamwork og faglig udveksling står i centrum.
  • Konkurrencedygtig lønpakke med mulighed for efteruddannelse, for at sikre at du altid er på forkant med din faglige udvikling.
  • Et stærkt fagligt fællesskab, hvor du kan drage nytte af et væld af erfaringer og perspektiver.

Ansøg nu: Vi vurderer ansøgninger løbende i takt med, at vi udvider vores konstruktions- og installationsafdelinger. Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved at kontakte Anders Lundquist på al@avj.dk eller ringe til 4822 0300.

Send din ansøgning og CV via mail. Husk at mærke din ansøgning med “Tegner Hillerød”.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores team, hvor din indsats ikke blot værdsættes, men er afgørende for vores fælles succes!