more search options

2241 job opportunities for IT students and graduates


Latest student ads:

4 x Senior PHP Backend Developers

As a PHP Backend Developer at Cobiro you'll use your sharp mind and technical proficiency to build a performant and scalable backend for our users.

Vil du markedsføre IT Match Making?

IT Match Making søger ITU-ambassadører. Vil du samarbejde med virksomheder som Oticon, Schantz, Immeo, IBM, Kraftvaerk og Accenture?

Talstærk studentermedhjælp til digital udvikling for Kristeligt Dagblad

Vi søger en studentermedhjælp, som er glad for tal. Du har en skarp logisk sans og tænker struktureret, tænder på splittestdata og har godt styr på basale statistiske redskaber, og du har lyst til - og flair for - at lære teknikken bag konverteringspixels, tags, cookies og scripts.

Er du det næste ”Berlingske IT-Genius”….?

Vi har i Berlingske netop insourcet vores IT-Service for brugere og etableret en ny funktion, som er meget nærværende for vores kunder. I Berlingske Media er afdelingen User Support helt central for vores brugere, og vi er ved at bygge en helt ny afdeling op, som skal være med til at præge den IT-brugeroplevelse, som vi ønsker at kunne tilbyde.

B14 søger frontenddesigner

Vi søger en ny talentfuld kollega, en frontenddesigner, som drives af at ville påvirke og bidrage til udviklingen af dette sammensmeltede felt mellem æstetik, service og digitalitet.

IT wizard for international consultancy

Are you a smart and service minded IT wizard who enjoys solving everyday IT issues? Then we have the perfect student job for you!


Find an IT-company and send an usolicited application:


This site uses cookies for statistics, social media and user experience. By using our site you accept our privacy policy. (close)
HPT